EHBO en BHV

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 30

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Pleisterdispenser HACCP detectable
  Cederroth Pleisterdispenser HACCP detectable
  Speciale prijs 21,15 19,95 Normale prijs 38,85
 2. Wandhouder oogdouche
  Cederroth Wandhouder oogdouche
  Speciale prijs 13,61 11,25 Normale prijs 16,40
 3. Oogdouchestation
  Cederroth Oogdouchestation
  Speciale prijs 120,70 99,75 Normale prijs 204,49
 4. Oogdouche 2 stuks
  Cederroth Oogdouche 2 stuks
  Speciale prijs 26,56 21,95 Normale prijs 48,28
 5. Pleisterdispenser
  Cederroth Pleisterdispenser
  Speciale prijs 15,85 14,95 Normale prijs 28,09
 6. Oogspoelfles zakformaat
  Cederroth Oogspoelfles zakformaat
  17,48 14,45
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 30

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

BHV en EHBO

Als EHBO’er, BHV’er of professioneel hulpverlener werkt u graag met goede materialen. AEDvoordelig levert verschillende EHBO koffers en tassen en de bijbehorende navulsets.

Branchespecifieke EHBO Koffers

Voor de volgende braches zijn er branchspecifieke verbanddozen van Utermöhlen beschikbaar:

- Bouw & industrie
- HACCP
- Kinderopvang
- Sport

Deze branchspecifieke modulaire verbanddozen bestaan uit losse modules die afzonderlijk van elkaar te openen en te vervangen zijn. De verbanddoos heeft standaard 5 modules en is door het toevoegen van een 6e module branche specifiek te maken. Op de modules staat precies vermeld wat er in zit en op basis van de houdbaarheidsdatum kan elke module makkelijk weer vervangen worden. Zo is de verbanddos snel weer goed en compleet.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft of graag een offerte ontvangt voor uw bestelling , dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 07 848.1389 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.be.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 07 848.1389  of mail naar verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting