Defibtech AED elektroden

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Defibtech Lifeline Elektroden
  Defibtech Defibtech Lifeline Elektroden
  Volwassen
  63,07 59,50
 2. Defibtech Lifeline Kinderelektroden
  Defibtech Defibtech Lifeline Kinderelektroden
  Kind
  Speciale prijs 111,30 105,00 Normale prijs 114,48
 3. Defibtech accu en 9V batterij en elektrode
  Defibtech Defibtech accu en 9V batterij en elektrode
  Speciale prijs 286,20 270,00 Normale prijs 306,34
 4. aed pads lifeline view
  Defibtech Defibtech Lifeline View Elektroden
  Volwassen
  Speciale prijs 68,90 65,00 Normale prijs 69,96
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Defibtech AED elektroden

De Defibtech AED elektroden geven de elektrische schok van de AED door. Deze elektroden worden bij een reanimatie met een AED op het bovenlichaam van het slachtoffer geplakt. Op de verpakking van de elektroden en op de elektrode zelf staat precies aangegeven waar deze op het lichaam geplakt moet worden.

Levensduur van de elektroden

De elektroden van de Defibtech AED hebben een plakkende kleverige gel. Deze gel zorgt voor een goede geleiding van de elektrische schok door het lichaam. Deze gel kan uitdrogen na verloop van tijd waardoor de elektroden niet goed meer plakken. Daarom zijn de elektroden voorzien van een houdbarheidsdatum welke op de verpakking staat. Is deze houdbaarheidsdatum verstreken dan moeten de elektroden van de AED vervangen worden. De elektroden van de Defibtech AED’s hebben een houdbaarheidsdatum van 2 jaar. Iedere 2 jaar moeten de elektroden dus vervangen worden.

Voor Defibtech Lifeline AED’s en de Defibtech Lifeline View AED’s zijn er elektroden verkrijgbaar voor kinderen en voor volwassenen:

Defibtech Lifeline kinderelektroden

Deze elektroden zijn speciaal bestemd voor baby's en kinderen tot 8 jaar en hebben een levensduur van 2 jaar.

Defibtech Lifeline elektroden

De elektroden kunnen eenmalig worden gebruikt en hebben een levensduur van 2 jaar.

Defibtech Lifeline View kinderelektroden

Deze elektroden zijn speciaal bestemd voor baby's en kinderen tot 8 jaar en hebben een levensduur van 2 jaar.

Defibtech Lifeline View elektroden

Deze elektroden zijn gemaakt voor eenmalig gebruik en hebben een levensduur van 2 jaar.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van elektroden, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via mail verkoop@aedvoordelig.be of ons servicenummer 07 848.1389.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 07 848.1389  of mail naar verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting