AED leasen

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. ZOLL AED 3 lease
  Lease AED
  ZOLL ZOLL AED 3 lease
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Ja Half- of volautomaat IP55 Niet meertalig
  Vanaf 37,10 35,-
 2. HeartSine 350P/360P AED lease

  Lease AED

  Heartsine HeartSine 350P/360P AED lease
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Half- of volautomaat IP56 Niet meertalig
  Vanaf 21,15 19,95
 3. Philips HS-1 AED lease

  Lease AED

  Philips Philips HS-1 AED lease
  Halfautomaat IP21 Niet meertalig
  Vanaf 23,85 22,50
 4. ZOLL AED Plus lease

  lease aed

  ZOLL ZOLL AED Plus lease
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Ja Half- of volautomaat IP55 Niet meertalig
  Vanaf 26,50 25,-
 5. AED huren per week

  Huur AED

  AEDvoordelig AED huren
  106,- 100,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Wanneer u graag wilt beschikken over een AED, maar niet direct een investering wil doen, dan is AED Lease de oplossing. In het All-in leasecontract van AEDvoordelig heeft u geen extra kosten. U weet vooraf precies waar u aan toe bent. Een Lease AED is voorzien van alle benodigde accessoires. Wanneer het nodig is, wordt de AED voorzien van nieuwe batterijen, elektroden en software. Zelfs na een inzet van de AED, worden batterijen en elektroden gratis vervangen. U staat dus niet voor financiële verrassingen. Na afloop van het contract wordt u eigenaar van de AED. 

Heeft u de AED maar voor een korte periode nodig bijvoorbeeld tijdens een evenement, dan bestaat de mogelijheid om een AED te huren.

HeartSine AED Lease

De HeartSine AED heeft een hoge waterdichtheid en is dus uitermate geschikt voor gebruik in vochtige en stoffige omgevingen. De HeartSine Samaritan AED is te leasen als een half- of volautomaat en kan gecombineerd worden met een muurbeugel, binnen- of buitenkast met en zonder pincode. De AED wordt geleverd inclusief een originele HeartSine opbergtas, alle benodigde onderdelen (batterij en elektroden) voor de leaseperiode, AED stickers en een beademingsmasker. Deze AED is te leasen vanaf €19,95 per maand excl. BTW. 

ZOLL AED Lease

De AED's van ZOLL beschikken over reanimatiefeedback. Dat wil zeggen dat deze terugkoppeling geven op de kwaliteit van de reanimatie. Dit wordt gedaan door te meten hoe diep de borstkas wordt ingedrukt. De AED wordt geleverd inclusief een originele Zoll opbergtas, alle benodigde onderdelen (batterij en elektroden) voor de leaseperiode, AED stickers en een beademingsmasker. De ZOLL AED plus is te leasen vanaf €25,00 excl. BTW en de ZOLL AED 3 vanaf €35,00 excl. BTW.

Philips AED Lease

De Philips HS1 is erg gebruiksvriendelijk. Het aanzetten en bedienen van de AED is zeer eenvoudig en intuïtief waardoor deze AED door vrijwel iedereen bediend kan worden. De AED wordt geleverd inclusief een originele Philips opbergtas, alle benodigde onderdelen (batterij en elektroden) voor de leaseperiode, AED stickers en een beademingsmasker. De Philips HS1 AED is te leasen vanaf € 22,50 per maand excl. BTW.

 

Onderdelen en Extra’s

Om de AED veilig op te kunnen bergen leveren wij diverse in- en outdoor kasten: kijk hier voor meer informatie.

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED is van veel factoren afhankelijk. Uw situatie, wensen en budget zijn bepalend voor het maken van de juiste keuze. Wij helpen u graag, met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 07 848.1389 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 07 848.1389  of mail naar verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020