Defibtech AED

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
IP-waarde
 1. IP54 4 items
 2. IP55 3 items
LCD scherm
 1. Ja 3 items
 2. Nee 4 items
Half-/ volautomaat
 1. Half- of volautomaat 6 items
 2. Halfautomaat 1 item
Meertalig
 1. Meertalig 3 items
 2. Niet meertalig 4 items
 1. Defibtech Lifeline AED

  + gratis tas

  Defibtech Defibtech Lifeline AED
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Half- of volautomaat IP54 Kinderelektroden Niet meertalig
  Vanaf 1.478,70 1.395,-
 2. Defibtech Lifeline AED + binnenkast + beugel

  pakketvoordeel

  Defibtech Defibtech Lifeline AED + binnenkast + beugel
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Halfautomaat IP54 Kinderelektroden Niet meertalig
  Vanaf 1.584,70 1.495,-
 3. Defibtech Lifeline AED + binnenkast + tas

  Pakketvoordeel

  Defibtech Defibtech Lifeline AED + binnenkast + tas
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Half- of volautomaat IP54 Kinderelektroden Niet meertalig
  Vanaf 1.584,70 1.495,-
 4. Defibtech Lifeline AED + buitenkast

  pakketvoordeel

  Defibtech Defibtech Lifeline AED + buitenkast
  LCD scherm Nee Reanimatie Feedback Nee Half- of volautomaat IP54 Kinderelektroden Niet meertalig
  Vanaf 1.945,10 1.835,-
 5. Defibtech Lifeline VIEW AED

  + gratis tas

  Defibtech Defibtech Lifeline VIEW AED
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Nee Half- of volautomaat IP55 Kinderelektroden Meertalig
  Vanaf 1.690,70 1.595,-
 6. Defibtech Lifeline VIEW AED + binnenkast

  + GRATIS KAST

  Defibtech Defibtech Lifeline VIEW AED + binnenkast
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Nee Half- of volautomaat IP55 Kinderelektroden Meertalig
  Vanaf 1.690,70 1.595,-
 7. Defibtech Lifeline VIEW AED + buitenkast

  pakketvoordeel

  Defibtech Defibtech Lifeline VIEW AED + buitenkast
  LCD scherm Ja Reanimatie Feedback Nee Half- of volautomaat IP55 Kinderelektroden Meertalig
  Vanaf 2.157,10 2.035,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Defibtech AED is betrouwbaar, eenvoudig te bedienen en bijzonder slim ontworpen. Van de Lifeline-serie zijn er wereldwijd al meer dan 150.000 toestellen verkocht. Defibtech AED brengt drie modellen Lifeline AED’s op de markt: de Defibtech Lifeline Halfautomaat, de Defibtech Lifeline Volautomaat en de Defibtech Lifeline View met LCD scherm (met extra aanwijzingen voor de hulpverlener).

Defibtech Lifeline AED Halfautomaat

De halfautomaat AED is een van onze meest verkochte AED’s. De Lifeline AED is uiterst betrouwbaar en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Deze AED heeft een stevig ontwerp en een goede grip. Het is een licht en compact toestel, zonder deksel of losse onderdelen zodat een inzet niet vertraagd wordt. Door een duidelijke aan-knop is de AED direct bereikbaar voor snelle hulpverlening. De elektroden zijn voorgeïnstalleerd, en de AED kan bediend worden met slechts 2 knoppen. De reanimatie wordt begeleid door duidelijk gesproken tekst. De garantietermijn van de Defibtech AED is 8 jaar.

Defibtech Lifeline AED Volautomaat

De volautomatische AED is ontwikkeld om ook te voldoen aan de hoge eisen van de (-semi-professionele) hulpverleners, maar is eveneens eenvoudig genoeg voor gebruik door medische leken. Deze AED heeft dezelfde eigenschappen als de Lifeline halfautomaat, echter de volautomaat geeft zelf de schok af. Er wordt dus geen apart schokadvies gegeven aan de hulpverlener, waarmee tijd bespaard wordt. De Defibtech Lifeline AED AUTO beschikt over de laatste technologie voor diagnostiek en therapie.

Defibtech Lifeline AED VIEW

De View is het nieuwste product van Defibtech. Het is de eerste (tweetalige) AED die voorzien is van een interactief en fullcolour display, dat de hulpverlener met video’s stap voor stap uitlegt hoe te reanimeren. Waar andere AED’s alleen vertellen wat er moet gebeuren, laat de VIEW dit als enige AED ook in beeld zien. De VIEW is een halfautomaat.

Onderdelen en Extra’s

AEDvoordelig levert de Lifeline half- en volautomaat AED’s in een originele Defibtech tas. Voor de VIEW is een dergelijke tas bij te bestellen: zie hier Om de AED veilig op te kunnen bergen leveren wij diverse in- en outdoor kasten: zie hier Ook leveren wij alle vervangbare onderdelen van de Defibtech AED’s zoals batterijen en elektroden 

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED is van veel factoren afhankelijk. Uw situatie, wensen en budget zijn bepalend voor het maken van de juiste keuze. Hiermee helpen wij u graag, door een advies op maat te geven. Neem gerust contact op via servicenummer 07 848.1389 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.be.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 07 848.1389  of mail naar verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020