Beademingsmaskers

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 33

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
  1. Ambu Life Key Rood
    Ambu Ambu Life Key Rood
    4,77 4,50
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 33

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Beademingsmaskers

Beademingsmaskers zorgen voor een hygiënische beademing tijdens het reanimeren. Deze worden over de mond van het slachtoffer gelegd, waardoor er geen direct contact plaats vindt. Beademingsmaskers zijn voor eenmalig gebruik. Het is verstandig om een beademingsmasker naast de AED te bewaren of leg een masker in de AEDkast. Er zijn al maskers verpakt ter grootte van een sleutelhanger, handig om deze altijd bij u te dragen.

De beademingsmaskers zijn in verschillende modellen verkrijgbaar:

- Een beademingsmasker in een soft-case etui
- Een beademingsmasker (kiss of life) sleutelhangermodel
- Een beademingsmasker voor bevestiging aan de broekriem

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de beademingsmaskers, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 07 848.1389 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.be.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 07 848.1389  of mail naar verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020