AED Batterijen

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 34

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Defibtech accu 5 jaar +9V +elektrode

  Voordeelpakket 3 in 1

  Defibtech Defibtech accu 5 jaar +9V +elektrode
  Speciale prijs 316,94 299,- Normale prijs 350,86
 2. Defibtech accu (5 jaar) + 9V lithium
  Defibtech Defibtech accu (5 jaar) + 9V lithium
  Speciale prijs 274,54 259,- Normale prijs 280,90
 3. Defibtech accu 7 jaar +9V +elektrode

  Voordeelpakket 3 in 1

  Defibtech Defibtech accu 7 jaar +9V +elektrode
  Speciale prijs 342,38 323,- Normale prijs 386,90
 4. Philips HS-1 en FRx AED batterij
  Philips Philips HS-1 / FRx AED accu
  Speciale prijs 179,14 169,- Normale prijs 232,03
 5. Batterijen voor ZOLL AED Plus

  Tijdelijke actie!

  ZOLL Batterijen voor ZOLL AED Plus
  Speciale prijs 57,48 47,50 Normale prijs 98,01
 6. Defibtech accu (7 jaar) + 9V lithium

  7 jaars versie

 7. Heartsine Samaritan PAD-Pak module volwassenen
  Heartsine Heartsine Samaritan PAD-Pak module volwassenen
  Volwassen
  Speciale prijs 153,70 145,- Normale prijs 168,54
 8. Defibtech View accu
  Defibtech Defibtech View accu
  280,90 265,-
 9. Heartsine Samaritan Pedi-Pak module kinderen
  Heartsine Heartsine Samaritan Pedi-Pak module kinderen
  Kind
  Speciale prijs 184,44 174,- Normale prijs 189,74
 10. Cardiac Science G5 accu
  Cardiac Science Cardiac Science G5 accu
  Speciale prijs 422,94 399,- Normale prijs 449,44
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 34

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Wat doet een AED batterij?

Een AED werkt op batterijen (accu’s). Een AED batterij dient vervangen te worden wanneer deze op is, de uiterste gebruiksdatum verlopen is, of als de AED is ingezet bij een reanimatie. AEDvoordelig levert batterijen en accu’s voor alle merken AED’s. Het vervangen is heel eenvoudig en door uzelf uit te voeren. Na het plaatsen zal de AED een zelftest doen en een signaal afgeven dat de AED weer klaar is voor gebruik.

Install before datum

Ook wanneer batterijen niet gebruikt worden, lopen ze langzaam leeg. Een AED batterij is daardoor niet eeuwig houdbaar. Op sommige AED batterijen staat een zogenaamde ‘install before’ datum: de batterij moet vóór deze datum in de AED geplaatst zijn. Vanáf deze datum geldt de door de fabrikant aangegeven levensduur.

Levensduur AED batterijen

Diverse factoren zijn van invloed op de levensduur van AED batterijen. De vermelde levensduur op de batterij is zònder inzet, maar mèt het uitvoeren van zelftests van het AED apparaat. Ook de temperatuur van de omgeving is van invloed. Inzet van de AED verkort de levensduur. De AED geeft zelf een signaal af wanneer de accuspanning te laag wordt. Op dat moment dient u in elk geval de batterijen te vervangen. Piept uw AED of twijfelt u over de status van de AED accu, neem dan contact op met onze klantenservice via 088-233 6000.

All-in servicecontract

Wij kunnen u het onderhoud van de AED, en daarmee dus ook het tijdig vervangen van batterijen en ook elektroden, uit handen nemen. Dit gaat via een AEDzeker® servicecontract. Bij dit servicecontract wordt de AED ieder jaar op locatie gecontroleerd en getest. Daarna krijgt de AED het landelijke AED-keurmerk. Bij dit All-in contract zijn alle kosten van toekomstige elektroden en accu’s (batterijen) inclusief. Ook na een inzet (maximaal 1 per jaar) ontvangt u gratis nieuwe elektroden en indien nodig ook een nieuwe AED batterij.

Overige onderdelen en extra’s

Wilt u de AED buiten ophangen, zorg dan voor de geschikte AEDkast. Deze kast voorkomt te hoge of te lage temperaturen en verlengt daarmee de levensduur van de accu, de elektroden én de AED. Kijk hier voor alle AED kasten. Ook leveren wij elektroden voor alle merken AED’s.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van batterij, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 07 848.1389 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.be.

AEDvoordelig: ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓Uit voorraad leverbaar ✓Achteraf betalen ✓Webshop keurmerk

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 07 848.1389  of mail naar verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020