Defibtech AED accu

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Defibtech accu 5 jaar +9V +elektrode

  Voordeelpakket 3 in 1

  Defibtech Defibtech accu 5 jaar +9V +elektrode
  Speciale prijs 306,34 289,- Normale prijs 350,86
 2. Defibtech accu 7 jaar +9V +elektrode

  Voordeelpakket 3 in 1

  Defibtech Defibtech accu 7 jaar +9V +elektrode
  Speciale prijs 342,38 323,- Normale prijs 386,90
 3. Defibtech accu (5 jaar) + 9V lithium
  Defibtech Defibtech accu (5 jaar) + 9V lithium
  Speciale prijs 263,94 249,- Normale prijs 280,90
 4. Defibtech accu (7 jaar) + 9V lithium

  7 jaars versie

  Defibtech Defibtech accu (7 jaar) + 9V lithium
  316,94 299,-
 5. Defibtech View accu
  Defibtech Defibtech View accu
  280,90 265,-
 6. Defibtech Lifeline View Elektrode en Accu

  Combi voordeel

  Defibtech Defibtech Lifeline View Elektrode en Accu
  Speciale prijs 332,84 314,- Normale prijs 359,34
 7. Batterij 9V lithium voor Defibtech AED
  Defibtech Batterij 9V lithium voor Defibtech AED
  18,09 14,95
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Defibtech AED batterij

De Defibtech AED’s werken op batterijen (accu’s). Een batterij voor de Defibtech AED moet vervangen worden wanneer deze leeg is, de uiterste gebruiksdatum verlopen is, of als de AED bij een reanimatie is ingezet. 

Levensduur van de batterijen

Op de levensduur van de batterijen zijn verschillende factoren van invloed. De levensduur die vermeld wordt op de batterij is de levensduur waarbij ervan uitgegaan wordt dat de AED niet wordt ingezet bij een reanimatie. Een inzet van de AED verkort namelijk de levensduur van de batterij. Bij de Defibtech Lifeline View worden hier ook de zelftests van de AED in meegenomen. Bij de Defibtech Lifeline is dit niet het geval. Deze AED haalt de stroom voor de zelftest niet uit de hoofdaccu maar uit een 9V-batterij die in de hoofdaccu geplaatst is. Deze 9V-batterij moet jaarlijks worden vervangen, maar de hoofdaccu gaat 7 jaar mee. Ook de omgevingstemperatuur heeft invloed op de batterij.

Vervangen van de batterij

Wanneer de accuspanning van de AED te laag wordt, geeft de AED zelf een signaal af. Wanneer dit het geval is moet de batterij van de Defibtech AED vervangen worden. De batterijen zijn gemakkelijk zelf te vervangen. Door op de knop te drukken wordt de batterij deels uit de AED geschoven en kan deze er gemakkelijk uitgepakt worden. Een nieuwe batterij wordt er terug ingeduwd en wanneer er een klik hoorbaar is, is de batterij juist geïnstalleerd.

Voor Defibtech AED’s zijn er batterijen verkrijgbaar voor de volgende modellen:

Defibtech Lifeline

De batterij voor de Defibtech Lifeline heeft een levensduur van 7 jaar. De 9V-batterij welke in de batterij geplaatst is voor de afname van de zelftest moet jaarlijks worden vervangen. Bij de secoond generation Defibtech (na 2020) is dit iedere twee jaar. AEDvoordelig heeft ook een 5 jaars accu in het pakket. Dit is dezelfde accu alleen voor een lagere prijs en deze accu gaat 5 jaar mee in plaats van 7 jaar.

Defibtech Lifeline View

De batterij voor de Defibtech Lifeline View heeft een levensduur van 4 jaar.

Advies op maat van AEDvoordelig

Piept uw AED of twijfelt u over de status van de AED accu, neem dan contact op met onze klantenservice via 07 848.1389 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.be.

AEDvoordelig: dé merkonhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 07 848.1389  of mail naar verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020