Zoll AED accu

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Batterijen voor ZOLL AED Plus

  Tijdelijke actie!

  ZOLL Batterijen voor ZOLL AED Plus
  Speciale prijs 57,48 47,50 Normale prijs 98,01
 2. ZOLL AED Pro accu
  ZOLL ZOLL AED Pro accu
  263,94 249,-
 3. ZOLL AED 3 Accu
  ZOLL ZOLL AED 3 Accu
  181,26 171,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Zoll AED batterij

De AED’s van Zoll werken op batterijen (accu’s). Een batterij voor een Zoll AED moet vervangen worden wanneer deze leeg is, de uiterste gebruiksdatum verlopen is, of als de AED bij een reanimatie is ingezet. 

Levensduur van de batterijen

Op de levensduur van de batterijen zijn verschillende factoren van invloed. De levensduur die vermeld wordt op de batterij is de levensduur waarbij ervan uitgegaan wordt dat de AED niet wordt ingezet bij een reanimatie. Een inzet van de AED verkort namelijk de levensduur van de batterij. De omgevingstemperatuur heeft invloed op de batterij. Ook wordt de batterij gebruikt voor het uitvoeren van de zelftest van de AED.

Vervangen van de batterij

Wanneer de accuspanning van de AED te laag wordt, geeft de AED zelf een signaal af. Wanneer dit het geval is moet de batterij vervangen worden. De batterijen voor de Zoll AED’s zijn zelf te vervangen. Voor de Zoll AED Plus moet hiervoor de batterijenklep geopend worden en de 10 batterijen er in gedaan worden. Bij het inzetten van de batterijen vraagt de Zoll AED u op een knop te drukken. Deze knop zit in het batterijenvak.

Voor Zoll AED’s zijn er batterijen verkrijgbaar voor de volgende modellen:

Zoll AED Plus

In deze AED worden 10 lithium-mangaandioxide batterijen type 123A geplaatst. Deze batterijen hebben een levensduur van 5 jaar.

Zoll AED Pro

Deze batterij heeft een levensduur van 5 jaar.

Zoll AED 3

Bij de batterij voor de Zoll AED 3 is de levensduur afhankelijk van de wekelijkse (5 jaar) of dagelijkse (3 jaar) zelftest. De levensduur is ook 3 jaar bij de wekelijkse zelftest met ingeschakelde PlusTrac.

Advies op maat van AEDvoordelig

Piept uw AED of twijfelt u over de status van de AED batterij, neem dan contact op met onze klantenservice via 07 848.1389 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.be .

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 07 848.1389  of mail naar verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020