Physio-Control AED elektroden

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Physio-Control kinderelektroden
  Physio-Control Physio-Control kinderelektroden
  Kind
  111,83 105,50
 2. Physio-Control Quik Combo elektroden
  Physio-Control Physio-Control Quik Combo elektroden
  Volwassen
  51,94 49,-
 3. Physio-Control CR2 elektrode set
  Physio-Control Physio-Control CR2 elektrode set
  Kind, Volwassen
  157,94 149,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Physio-Control AED elektroden

De Physio-Control AED elektroden geven de elektrische schok van de AED door. Deze elektroden worden bij een reanimatie met een AED op het bovenlichaam van het slachtoffer geplakt. Op de elektrode staat precies aangegeven waar deze op het lichaam geplakt moet worden.

Levensduur van de elektroden

De elektroden van de Philips AED hebben een plakkende kleverige gel. Deze gel zorgt voor een goede geleiding van de elektrische schok door het lichaam. Na verloop van tijd kan de gel uitdrogen waardoor de elektroden niet goed meer plakken. De elektroden zijn daarom voorzien van een houdbarheidsdatum welke op de verpakking staat. Is deze houdbaarheidsdatum verstreken dan moeten de elektroden van de AED vervangen worden.

Voor Physio-Control AED’s zijn er de volgende elektroden beschikbaar:

Physio-control / Medtronic kinderelektroden

Deze elektroden zijn geschikt voor gebruik bij kinderen op de volgende modellen:

Lifepak 500, Lifepak CR plus, Lifepak Express, LifePak 1000. De levensduur van deze elektroden is 2 jaar.

Physio-Control CRPlus/Express elektroden

Deze elektrodeset is geschikt voor de Physio-Control (Medtronic) CRPlus en Physio-Control (Medtronic) Express.  De elektroden hebben een levensduur van 2 jaar.

Physio-Control / Medtronic Quik Combo elektroden

De elektroden zijn geschikt voor de: Lifepak 500, Lifepak 1000 en Lifepak 12 en hebben een levensduur van 2 jaar.

Physio-Control CR2 elektrodeset

Deze elektroden zijn geschikt voor gebruik bij volwassen- en kinderreanimatie. De levensduur van dee elektroden is 4 jaar

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van elektroden, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via mail verkoop@aedvoordelig.be of ons servicenummer 07 848.1389.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 07 848.1389  of mail naar verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020