Primedic AED elektroden

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Elektrodenset met kabel voor de Primedic HeartSave Y en YA AED
  Primedic Primedic HeartSave Y/YA elektroden
  Kind, Volwassen
  79,50 75,-
 2. Primedic HeartSave PreConnect elektroden
  Primedic Primedic HeartSave PreConnect elektroden
  Kind, Volwassen
  73,14 69,-
 3. Primedic HeartSave elektroden
  Primedic Primedic HeartSave elektroden
  Volwassen
  62,54 59,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Primedic AED elektroden

De elektroden voor de Primedic AED geven de elektrische schok door. Deze elektroden worden bij een reanimatie met een AED op het bovenlichaam van het slachtoffer geplakt. Op de elektrode staat precies aangegeven waar deze op het lichaam geplakt moet worden.

Levensduur van de elektroden

De elektroden hebben een plakkerige/ kleverige gel. Deze gel zorgt voor een goede geleiding van de elektrische schok door het lichaam. Na verloop van tijd kan de gel uitdrogen waardoor de elektroden niet goed meer plakken. De elektroden zijn daarom voorzien van een houdbarheidsdatum welke op de verpakking staat. De elektroden van de AED moeten vervangen worden wanneer de houdbaarheidsdatum verstreken is.

Primedic HeartSave elektroden

De Primedic elektroden zijn geschikt voor: Primedic HeartSave PAD, Primedic HeartSave AED, Primedic HeartSave AED-M en hebben een levensduur van 3 jaar.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van elektroden, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via mail verkoop@aedvoordelig.be of ons servicenummer 07 848.1389.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 07 848.1389  of mail naar verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020