AED online kopen

Elke AED (Automatische Externe Defibrillator) heeft hetzelfde doel: een fibrillerend hart (met als gevolg een hartstilstand) defibrilleren met een stroomschok. De verschillen tussen de AED’s zijn echter groot en er zijn verschillende AED leveranciers die online de verschillende merken AED's verkopen.

Een AED online kopen

Een AED is zeer gemakkelijk online te kopen. U kunt deze makkelijk zelf bestellen en vaak kan de AED dan ook snel geleverd worden. Wanneer u online een AED wilt kopen dan ziet u op de website zelf welke AED's er in de markt zijn en kunt u vaak zelf ook op een makkelijke manier de verschillen van de AED's zien of een vergelijking tussen de AED's uitvoeren.

Hulp bij online aankoop

Wanneer u op onze website aan het kijken bent naar een AED, dan helpen we u graag verder wanneer u zelf even niet weet welke keuze te maken. U kunt dan telefonisch contact met ons opnemen via: 088- 233 6000 of u kunt uw vraag via de chat, WhatsApp of e-mail stellen: verkoop@aedvoordelig.nl. Samen met u gaan we dan kijken naar een passend advies voor de juiste AED.

Samengestelde pakketten

Op onze website hebben we om u te helpen al mooie pakketten samengesteld zodat u makkelijk kunt kiezen voor een AED of een combinatie pakket met binnen- of buitenkast erbij. Onderstaand ziet u al een kleine selectie.

Een kleine greep uit het assortiment AED pakketten
 1. Physio-Control CR2 WiFi + buitenkast

  pakketvoordeel

  Physio-Control Physio-Control CR2 WiFi + buitenkast
  Vanaf 2.687,10 2.535,-
 2. Physio-Control CR2 USB + buitenkast

  pakketvoordeel

  Physio-Control Physio-Control CR2 USB + buitenkast
  Vanaf 2.263,10 2.135,-
 3. Physio-Control CR2 WiFi + binnenkast

  + gratis kast

  Physio-Control Physio-Control CR2 WiFi + binnenkast
  Vanaf 2.220,70 2.095,-
 4. Physio-Control CR2 USB + binnenkast

  + gratis kast

  Physio-Control Physio-Control CR2 USB + binnenkast
  Vanaf 1.796,70 1.695,-

 

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 07 848.1389  of mail naar verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

Kom in actie voor de Hartstichting! FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020