AEDzeker® service

Een reanimatie komt altijd onverwachts en uw AED kan het verschil maken. Bij een reanimatie moet uw AED u juist begeleiden, het hartritme goed analyseren en de levensreddende schok afgeven. Dit kan uw AED alleen als hij goed is onderhouden en regelmatig is getest. Goed onderhoud is daarom van groot belang. Met een AEDzeker® service- en onderhoudscontract van AEDvoordelig heeft u alles goed geregeld. 

AEDzeker® service mogelijkheden

Er zijn verschillende pakketten van de AEDzeker® service samengesteld, zodat u altijd een serviceniveau kunt kiezen dat precies aansluit bij uw wensen. U kunt het onderhoud van uw AED dus gedeeltelijk of volledig aan ons overlaten, precies zoals u dat wenst. In onderstaand overzicht worden de verschillen tussen de verschillende servicepakketten weergegeven.

AEDzeker service mogelijkheden

Uw zekerheden voor een goed werkende AED

Een serviceteam van gekwalificeerde servicemedewerkers staat 24/7 voor u klaar, na een inzet of bij een storing van uw AED. Daarnaast verlengen wij de fabrieksgarantie op de AED naar 10 jaar, zodat u (de komende) 10 jaar verzekerd bent van een werkende AED.

Wilt u meer informatie over de AEDzeker® service mogelijkheden? Of over het onderhouden van uw AED? Neem dan contact op via verkoop@aedvoordelig.be of bel 07 848.1389 of maak een keuze uit de onderstaande mogelijkheden.

 

AEDzeker® mogelijkheden
 1. Eenmalige servicebeurt AED
  AEDvoordelig Eenmalige servicebeurt AED
  163,35 135,-
 2. AEDzeker® Plus

  meest gekozen

  AEDvoordelig AEDzeker® Plus
  Vanaf 181,50 150,-
 3. AEDzeker® Basis
  AEDvoordelig AEDzeker® Basis
  Vanaf 66,55 55,-