Schrijf je eigen review
Je reviewed:DefiSign LIFE Online AED

DefiSign LIFE Online AED

Met de DefiSign LIFE Online AED ben je áltijd en óveral voorbereid op een noodgeval. Deze nieuwe Online AED is dé zorgeloze oplossing voor iedere burgerhulpverlener. De functionaliteit van dit toestel is betrouwbaar en uitgebreid, maar tegelijkertijd duurzaam. En dat alles voor een zachte prijs.

 • Gebruiksklaar en getest geleverd
 • Eenvoudig verbinding maken via 2G netwerk
 • inclusief 1e jaar gratis door u gekozen AEDzeker® servicecontract
 • Overal op de hoogte van status
Vanaf 1.875,14 1.769,-

Wat je kan verwachten:

 •  Gratis  verzending vanaf 20,-
 •  24/7 Service
 •  Klantenbeoordeling 9,2
 •  Laagste  prijs garantie
Productinformatie
Plus-en minpunten
 • Eenvoudig verbinding maken via 2G netwerk
 • Altijd voorbereid
 • Overal op de hoogte van status
 • Garantietermijn

DefiSign LIFE Online AED

Met de DefiSign LIFE Online AED ben je áltijd en óveral voorbereid op een noodgeval. Deze nieuwe Online AED is dé zorgeloze oplossing voor iedere burgerhulpverlener. De functionaliteit van dit toestel is betrouwbaar en uitgebreid, maar tegelijkertijd duurzaam. En dat alles voor een zachte prijs.

DefiSign Online = Plug and Play

Zodra de batterij in de AED is geplaatst maakt het toestel automatisch verbinding met het LifeDataNet. Deze verbinding komt tot stand via het stabiele 2G netwerk. Hierdoor kan er altijd en praktisch overal (in Europa) een DefiSign Online gekoppeld worden aan de online software.

Door een account aan te maken op LifeDataNet, ontvang je vervolgens wekelijks een update over de status van de DefiSign LIFE Online AED. De AED voert namelijk iedere week een functionele zelftest uit. De resultaten hiervan worden automatisch per e-mail doorgestuurd. Hierdoor weet je precies wanneer bijvoorbeeld de batterij of elektroden aan vervanging toe zullen zijn. Daarnaast ontvang je een overzichtelijk rapport met de uitslag van de zelftest. Zijn er bijzonderheden? Dan kun je hier direct op inspelen. Zo is de DefiSign Online altijd klaar voor gebruik. En dus klaar om een leven te redden!

Altijd en overal direct op de hoogte

Met de DefiSign LIFE Online kom je niet voor verrassingen te staan. Zodra de klep van de defibrillator wordt geopend, wordt er automatisch een e-mail gestuurd naar de eigenaar. Daardoor weet je precies wanneer de AED ingezet wordt voor een reanimatie.

Soms komt het voor dat er na een inzet om de gegevens hierover wordt gevraagd. Ook deze gegevens worden automatisch via LifeDataNet per e-mail toegestuurd. Het inzetrapport (PDF) kan hierdoor met één druk op de knop worden doorgestuurd aan medisch personeel.

Is er sprake van een software update? Dan kan dit eveneens eenvoudig en automatisch via LifeDataNet geregeld worden. De nieuwe software gegevens worden via het 2G netwerk overgedragen naar de Online AED. Dit betekent dat de AED niet meer opgestuurd hoeft te worden om dergelijke updates uit te laten voeren. Sterker nog, je hoeft niet eens in de buurt van het toestel te zijn!

De DefiSign LIFE Online wordt geleverd met 3 verschillende taalinstellingen. Dit is standaard NL/ENG/DE, maar kan op verzoek gewijzigd worden naar één van de andere vele mogelijke combinaties. Door deze meertalige functie kan de AED niet alleen overal geplaatst worden, maar ook door iedere hulpverlener begrepen worden!

Goed om te weten
Bij de aanschaf van de DefiSign LIFE Online ontvang je 3 jaar toegang tot het LifeDataNet 2G netwerk. Deze licentie is benodigd om gebruik te maken van de online functies van de DefiSign LIFE Online. Na 3 jaar wordt de toegang tot LifeDataNet automatisch verlengd. Hiervoor zal jaarlijks €119,- excl. btw in rekening worden gebracht.

Ons advies is om deze verlenging op te volgen, je kunt er ook jaarlijks kosteloos voor kiezen dit niet te doen. Houdt er rekening mee dat wanneer je ervoor kiest de licentie stop te zetten, de online functionaliteiten van de AED komen te vervallen.

Standaard meegeleverd
 • 1e jaar gratis door u gekozen AEDzeker® servicecontract
 • DefiSign AED accu
 • DefiSign AED elektroden
 • DefiSign AED rescuekit
 • DefiSign AED sticker
 • Handleiding
Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer 1.800451-VC10
Merk Defisign
Garantietermijn 10 jaar garantie
Afmetingen (cm) 31 x 25,5 x 10
Half-/ volautomaat Halfautomaat
Inclusief tas
Levensduur batterij 3 jaar
Levensduur elektrode 3 jaar
Metronoom
Meting Geen meting
Kinderreanimatie Kinderelektroden
Meertalig Meertalig
Totalcost € 212,50
FDA-keurmerk
IP-waarde IP55
LCD scherm
Reanimatie Feedback
AED Type Life Online AED
Suggesties voor bij uw aankoop
 1. AEDzeker® Plus

  meest gekozen

  AEDvoordelig AEDzeker® Plus
  Vanaf 181,50 150,-
 2. DefiSign AED Tas
  Defisign DefiSign AED Tas
  73,14 69,-
Deze wordt het ...
DefiSign LIFE Online AED

DefiSign LIFE Online AED

Vanaf 1.875,14 1.769,-