AED kasten voor buiten

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 10

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Pincode slot
 1. Ja 4 items
 2. Nee 6 items
 1. Sixcase SC1240

  Nieuw model met pincode!

  Sixcase SC1240
  Vanaf 562,65 465,00
 2. Sixcase SC1230

  Nieuw!

  Sixcase SC1230
  Vanaf 514,25 425,00
 3. Sixcase SC1440
  Sixcase SC1440 RVS AEDkast
  Speciale prijs 1.208,79 999,00 Normale prijs 1.329,79
 4. sc1310 aed kast
  Sixcase SC1330 AED buitenkast
  Speciale prijs 707,85 585,00 Normale prijs 724,79
 5. AED-kast AIVIA 215 met pincode
  AIVIA 210 AEDkast met PIN, verlichting, alarm en verwarming
  Speciale prijs 719,95 595,00 Normale prijs 966,79
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 10

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

AED buitenkast

Om uw AED buiten veilig, zichtbaar en goed op te bergen is het verstandig om uw AED in een speciale buitenkast te bewaren. Een AED heeft buiten meer bescherming nodig. Een slecht beschermde AED loopt het risico op problemen met de elektronica of elektroden. Deze kunnen door oververhitting of vrieskou onbruikbaar worden.

Eigenschappen buitenkast

Als een AED buiten wordt opgehangen moet de kast waar de AED in bewaard wordt in ieder geval beschikken over:

 1. Verwarming
 2. Ventilatie (koeling)
 3. Alarm – zo weet iedereen in de omgeving dat de kast open wordt gemaakt.
 4. Verlichting – dit is handig wanneer de AED ’s nachts ingezet moet worden.

Iedere AED-buitenkast heeft een 220V aansluiting nodig. En let er bij de plaatsing van de buitenkast op dat deze op een beschutte plek wordt opgehangen en niet op een plek waar de kast de hele dag in de volle zon hangt.

Buitenkast afsluitbaar

Wordt de AED buiten opgehangen dan is er altijd het risico op diefstal of vandalisme. Om de AED hiertegen te beveiligen, maar toch bereikbaar te houden voor noodgevallen zijn er verschillende mogelijkheden om de buitenkast af te kunnen sluiten.

Semi-open kast

Deze kasten kunnen geopend worden door het drukken op een noodknop, deze knop kan ook uitgebreid worden met breekglas. Wanneer het breekglas gebroken wordt of op de noodknop wordt gedrukt gaat het alarm van de kast af. De drempel om deze kast te open ligt iets hoger maar de AED blijft wel voor iedereen toegankelijk.

Gesloten kast

Dit zijn buitenkasten die alleen geopend kunnen worden door het intoetsen van een pincode. Door de AED-kast aan te melden bij Stichting Hartslagnu of Hartveilig wonen, krijgt een hulpverlener de pincode automatisch per sms toegezonden

Advies op maat van AEDvoordelig

Uiteraard adviseren wij u graag bij uw keuze voor een geschikte buitenkast voor uw AED. Wanneer u vragen heeft, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 07 848.1389 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.be.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 07 848.1389  of mail naar verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting