Kiss of life key assorti 10 stuks

Ben je op zoek naar een handige en compacte oplossing voor mond-tot-mond beademing in noodgevallen? Dan is de Kiss of Life Key Assorti van 10 stuks precies wat je nodig hebt. Deze handige sleutelhanger met een eenrichtingsklep biedt een effectieve barrière voor mond-op-mondbeademing, verpakt in een praktisch tasje.

Samenstelling van kleuren kan afwijken van foto.

 • Handig sleutelhanger model
 • Snelle levering
 • Eenrichtingsventiel voor mond-op-mondbeademing
18,15 15,-

Wat je kan verwachten:

 •  Gratis  verzending vanaf 20,-
 •  24/7 Service
 •  Klantenbeoordeling 9,2
 •  Laagste  prijs garantie
Productinformatie

Kiss of Life Key Assortiment: Directe en Hygiënische Noodhulp bij Ademhalingsproblemen

Voor een snelle en hygiënische mond-op-mondbeademing in noodgevallen, stellen wij graag de Kiss of Life Key aan u voor. Dit handige sleutelhangermodel, vergezeld van onze eenmalig te gebruiken beademingsmaskers, biedt een effectieve ademhalingsbarrière voor directe hulpverlening. Bereid uzelf voor op onvoorziene omstandigheden en draag bij aan een veiligere omgeving voor iedereen.

 

Optimale Ademhalingshulp met Kiss of Life: Een Overzicht van Belangrijke Kenmerken

De Kiss of Life, verpakt in een handig tasje, is gemakkelijk toegankelijk. Dankzij het eenrichtingsventiel wordt direct contact met de ademhalingswegen van het slachtoffer vermeden, waardoor een hygiënische en effectieve ademhaling mogelijk is.

Belangrijkste Kenmerken:

 1. Verbeterde Zichtbaarheid en Hygiëne: De Kiss of Life is semi-transparant, waardoor hulpverleners visuele controles kunnen uitvoeren op de lipkleur van de patiënt en eventueel braaksel. Dit draagt bij aan een snelle beoordeling van de situatie en minimaliseert contact met potentieel schadelijke stoffen.

 2. Effectief Speekselbeheer: Met het geïntegreerde eenrichtingsventiel wordt speeksel doeltreffend tegengehouden, waarbij een schone en veilige toepassing van beademing gewaarborgd wordt.

 3. Naadloze Integratie in Standaard Reanimatietechnieken: De Kiss of Life is ontworpen voor compatibiliteit met gangbare reanimatietechnieken, zodat deze zonder enige aanpassing toegepast kunnen worden, waardoor tijdige hulp gegarandeerd blijft.

 4. Draagbaarheid en Toegankelijkheid: Het compacte formaat maakt het mogelijk de Kiss of Life aan een sleutelring, in een zak, een kleine handtas, een eerste hulp kit of bij de AED te dragen. Hierdoor blijft deze essentiële hulp altijd binnen handbereik, waar en wanneer nodig.

Met de Kiss of Life ben je verzekerd van doeltreffende ademhalingshulp in noodsituaties, waarbij eenvoud, hygiëne en toegankelijkheid centraal staan. Maak deze levensreddende tool een integraal onderdeel van je veiligheidsvoorzieningen.

 
Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer kiss-of-life-as*10
Merk AEDvoordelig
Garantietermijn 1 jaar garantie
EAN 8719425476193
Suggesties voor bij uw aankoop
 1. Ambu Life Key Rood 10 stuks
  Ambu Ambu Life Key Rood 10 stuks
  48,40 40,-
 2. Ambu Life Key Groen 10 stuks
  Ambu Ambu Life Key Groen 10 stuks
  48,40 40,-
Deze wordt het ...
Kiss of life key assorti 10 stuks

Kiss of life key assorti 10 stuks

18,15 15,-