Mindray AED

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. BeneHeart D1 defibrillator
    Mindray BeneHeart D1 defibrillator
    1.495,00 1.495,00
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

De Mindray BeneHeart D1 is een simpel te bedienen AED apparaat en is geschikt voor installatie op vrijwel iedere locatie door de hoge stof- en waterdichtheid (IP55). De AED beschikt over eem scherm die voorzien is van eenanimaite zodat de hulpverlener precies weet welke stappen gevolgd dienen te worden tijdens een reanimatie.

Onderdelen en Extra’s

AEDvoordelig levert de AED in de originele Mindray BeneHeart D1 tas. Om de AED veilig op te kunnen bergen leveren wij diverse in- en outdoor kasten: zie hier. Ook leveren wij alle vervangbare onderdelen van de Mindray Beneheart AED zoals batterijen en elektroden .

Advies op maat van AEDvoordelig

Het kiezen voor de juiste AED is van vele factoren afhankelijk. AED voordelig helt en adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze die is afgestemd op uw situatie, uw wensen en uw budget. Neemt u dus gerust contact op met AED voordelig of vraag direct om een offerte: 088-233 6000.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 07 848.1389  of mail naar verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting