Reanimatietraining

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 211

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Romed Schoonmaakdoekjes geïmpregneerd met alcohol (dispenser) 6x

  Per 6 stuks, Nu op voorraad!

 2. Prestan AED trainer
  Prestan Prestan AED Trainer NL&UK
  301,29 249,00
 3. Laerdal Little Anne QCPR
  Laerdal Laerdal Little Anne QCPR
  Volwassen Torso
  324,28 268,00
 4. Laerdal Little Baby QCPR
  Laerdal Laerdal Little Baby QCPR
  Baby Full body
  301,29 249,00
 5. Laerdal Little Anne Luchtwegen 24 st

  30% KORTING!

  Laerdal Laerdal Little Anne Luchtwegen 24 st
  Volwassen
  Speciale prijs 66,91 55,30 Normale prijs 95,59
 6. Defibtech Trainingselektrode
  Defibtech Defibtech Trainingselektrode
  Volwassen
  41,14 34,00
 7. Prestan Reanimatietorso volwassene
  Prestan Prestan Reanimatietorso volwassene
  Volwassen Torso
  240,79 199,00
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 211

per pagina
Aflopend sorteren

AED reanimatie en training

Als reanimatie-trainer wilt u graag een realistische en praktijkgerichte reanimatietraining geven aan uw cursisten. AEDvoordelig levert alle materialen die u nodig heeft voor uw training. Van reanimatiepop, reanimatie torso en AED trainer tot oefenelektrodes. Als totaalleverancier kunnen wij u alle artikelen leveren van onder andere Laerdal, Ambu, Actar en Prestan.

Reanimatiepoppen

Reanimatiepoppen hebben als doel om zo realistisch mogelijke een reanimatie te simuleren. Er kan gekozen worden voor een full-body pop of alleen torso (romp). Ook de mogelijkheden van de reanimatiepop verschillen per merk.

Reanimatiepop accessoires

Ook de accessoires voor de reanimatiepoppen zoals longzakjes en faceschields zijn bij AEDvoordelig verkrijgbaar.

AED trainer

Om cursisten te kunnen laten trainer met een AED, zijn er AED trainers verkrijgbaar. Van bijna lle merken AED’s is er ook een trainingsmodel. Ook de accessoires voor de AED trainer, zoals oefenelektroden en vervangingsplakkers kunt u vinden in de webshop.
Mocht u een artikel zoeken dat niet op onze website staat, dan maken wij graag een offerte voor u. Een goede reanimatie begint bij een goede reanimatietraining en dus ook bij goed materiaal.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft of graag een offerte ontvangt voor uw bestelling , dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 07 848.1389 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.be.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 07 848.1389  of mail naar verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting