Accessoires Reanimatiepoppen

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 96

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Actar longzakjes

  OP=OP

  Actar 50 Longzakjes
  € 29,04 € 24,00
 2. Ambu Baby gelaatsmasker
  Ambu Baby gelaatsmasker
  € 62,92 € 52,00
 3. Ambu Baby luchtzakjes
  Ambu Baby luchtzakjes
  € 43,56 € 36,00
 4. Ambu Junior Luchtzakjes
  Ambu Junior luchtzakjes
  € 68,97 € 57,00
 5. Ambu Man armen
  Ambu Man armen
  Speciale prijs € 242,00 € 200,00 Normale prijs € 324,28
 6. Ambu man benen
  Ambu Man benen
  Speciale prijs € 242,00 € 200,00 Normale prijs € 373,89
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 96

per pagina
Aflopend sorteren

Accessoires Reanimatiepoppen

Als reanimatie-trainer wilt u graag een realistische en praktijkgerichte reanimatietraining geven aan uw deelnemers. AEDvoordelig levert alle materialen die u nodig heeft voor uw training. Van reanimatiepop, reanimatie torso en AED trainer tot oefenelektrodes. Als totaalleverancier kunnen wij u alle artikelen leveren van onder andere Laerdal, Ambu, Actar, Brayden en Prestan.

Assortiment accessoires

Voor de verschillende merken reanimatiepoppen zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar. Denk hierbij aan vervangende gezichtshuiden, ledematen, faceschields en longzakjes. Maar ook aan kleding of apparatuur die gebruikt kan worden tijdens een training om feedback te kunnen geven.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de accessoires voor de reanimatiepoppen, dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 07 848.1389 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.be.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 07 848.1389  of mail naar verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting