AED trainers

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 16

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. G5 AED trainer
  Cardiac Science G5 Trainer
  € 562,65 € 465,00
 2. Trainer Defibtech actiepakket

  Extreem compleet

  Defibtech Trainer Actiepakket
  Speciale prijs € 520,30 € 430,00 Normale prijs € 707,85
 3. Defibtech View trainer

  + tas

  Defibtech View Trainer
  € 707,85 € 585,00
 4. Philips HS1 trainer
  Philips HeartStart HS1 Trainer
  Speciale prijs € 277,09 € 229,00 Normale prijs € 477,95
 5. Physio-Control CR2 Trainer
  Physio-Control CR2 Trainer
  € 544,50 € 450,00
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 16

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

AED Trainers

Om cursisten te kunnen laten oefenen met een AED, zijn er AED trainers verkrijgbaar. Een AED trainer is een AED trainings apparaat wat er qua werking en uiterlijk hetzelfde uitziet als een echte AED, alleen kan een AED trainer ‘geen’ schok afgeven. Visueel zien de verschillende AED trainers er wat anders uit als de echte AED’s van hetzelfde merk. Om verwarring in een noodsituatie te voorkomen verschillen de trainers van kleur met de echte AED.

AED trainer accessoires

Ook de accessoires voor de AED trainer, zoals oefenelektroden en vervangingsplakkers kunt u vinden in de webshop. Net als de afstandsbediening waarmee de trainer makkelijk tijdens een training de verschillende reanimatieprotocollen kan instellen.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over een AED trainings apparaat, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 07 848.1389 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.be.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 07 848.1389  of mail naar verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting