Afstandsbedieningen AED trainers

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

12 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

12 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Afstandsbedieningen AED trainers

Een AED trainer kan door middel van een afstandsbediening gemakkelijk op verschillende reanimatie scenario’s ingesteld worden. Een cursist kan zo optimaal de reanimatie met AED oefenen.

Er zijn afstandsbedieningen verkrijgbaar voor de volgende AED trainers:

- Cardiac Science G3
- Cardiac Science G5
- Defibtech AED trainer
- HeartSine Samaritan PAD 350P trainer
- HeartSine Samaritan PAD 500P trainer
- Physio-Control CRPlus/CR-T trainer
- Physio-Control LP 1000 trainer
- Prestan AED trainer
- Zoll AED Plus trainer

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over een AED trainings apparaat en de bijbehorende afstandsbediening, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 07 848.1389 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.be.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 07 848.1389  of mail naar verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020