AED service en onderhoud

Wij helpen u graag bij uw keuze
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Vervangingskosten
 1. Exclusief 3 items
Jaarlijkse AED keuring
 1. Ja 1 item
 2. Nee 2 items
Service mogelijkheden
 1. Nieuwe AED 3 items
 2. Bestaande AED 3 items
Abonnementsduur
 1. 1 jaar 2 items
 2. 5 jaar 2 items
 3. 10 jaar 2 items
 4. Geen abonnement 1 item
 1. AEDzeker® Basis
  AEDvoordelig AEDzeker® Basis
  Vanaf 66,55 55,-
 2. Eenmalige servicebeurt AED
  AEDvoordelig Eenmalige servicebeurt AED
  163,35 135,-
 3. AEDzeker® Plus

  meest gekozen

  AEDvoordelig AEDzeker® Plus
  Vanaf 181,50 150,-
 4. AED Instructie op locatie
  AEDvoordelig AED Instructie op locatie
  301,29 249,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

AED Service en Onderhoud

Uw AED moet in geval van nood altijd klaar zijn voor gebruik. Het is daarom van groot belang dat uw AED goed wordt onderhouden. Maar wat is goed onderhoud?

Wanneer moeten de elektroden en batterij(en) van uw AED worden vervangen? Wat moet u doen nadat uw AED is gebruikt? Is de software van uw AED nog up-to-date? Wat moet u doen als uw AED een storing geeft? AEDvoordelig biedt u onder de naam AEDzeker® vier niveaus van service aan, zodat u altijd een serviceniveau kunt kiezen dat precies aansluit bij uw wensen. U kunt het onderhoud van uw AED dus gedeeltelijk of volledig aan ons overlaten, precies zoals u dat wenst.

Vier service niveaus AEDzeker®

Binnen het AEDzeker® service abonnement bieden we vier verschillende service niveaus aan, namelijk:

AEDzeker® Basis

Met een Basis servicecontract heeft u de beschikking over onze helpdesk in geval van storing of na inzet van de AED. En herinneren wij u onder andere aan de periodieke vervanging van elektroden en accu.

AEDzeker® Basis inclusief

Het Basis inclusief servicecontract geeft u dezelfde voordelen als het AEDzeker Basis pakket. Als aanvulling op dit pakket zijn bij Basis inclusief de kosten voor periodieke vervanging van elektroden en accu inbegrepen.

AEDzeker® Plus

Bij een Plus servicecontract wordt onder andere de AED ieder jaar op locatie uitgebreid gecontroleerd en wordt de onderhoudsbeurt aan de AED uitgevoerd. U heeft 24 uur per dag 7 dagen in de week de mogelijkheid om ons serviceteam in te schakelen bij storing of na inzet van de AED. Ook dan komen we weer op locatie om de AED gebruiksklaar te maken.

AEDzeker® All-in

Bij een All-in servicecontract wordt de AED ook ieder jaar op locatie gecontroleerd, getest en onderhouden. Daarna krijgt de AED het landelijke AED keurmerk. Bij dit All-in contract zijn alle kosten van toekomstig benodigde elektroden en accu’s inclusief.

Voor alle vier de service niveaus geldt dat er gratis nieuwe elektroden worden geplaatst na inzet en gebruik van de AED.

Advies op maat van AEDvoordelig

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan met ons servicenummer 07 848.1389.

Goed onderhoud en een jaarlijkse controle. Servicecontracten voor een scherpe prijs bij AEDvoordelig.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending vanaf 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar 

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 07 848.1389  of mail naar verkoop@aedvoordelig.be

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020